OVER ONS

 

Van Caspel Pensioenadvies biedt advisering aan accountants rondom het complexe vraagstuk van DGA pensioenregelingen. Op basis van onze jarenlange ervaring weten we de juiste wegen te bewandelen om tot de meest optimale (financiële constructies) pensioenadvies over eigen beheer te komen.

Van Caspel Pensioenadvies richt zich met haar dienstverlening primair op de advisering van accountants voor pensioenvraagstukken betreffende de directeur-grootaandeelhouder. Hierbij streven wij er naar om binnen de wettelijke kaders de optimale fiscale oplossing te realiseren.

Van Caspel Pensioenadvies is een initiatief van J.A. van Caspel. De meeste accountants en belastingadviseurs kennen J.A. van Caspel als de bedenker van de tot en met 2005 op te voeren RUS (reserve uitgesteld salaris), door het bedenken van de premie/koopsommethode, de AOW-inbouwmethode volgens van Caspel, BMW (de benaderde marktwaarde-methode), de man achter de VUT-resolutie en de bedenker recentelijk nog van CasCon (de contraverzekering eigen beheer). Tevens verzorgt J.A. van Caspel regelmatig lezingen over pensioenvraagstukken.